Schneider Electric, benzersiz verimliliğe sahip orta gerilim koruma rölesi Easergy P3 ile endüstrinin ihtiyaçlarına yanıt veriyor

20/06/2018
    • Schneider Electric, yeni koruma rölesi Easergy P3 ile yüksek seviyede operasyonel verimlilik sunuyor.
    • Bu yeni çözüm, daha basit ve daha güvenli kurulum ve daha fazla güvenlik ve güvenilirlik için tasarlandı.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Easergy P3 koruma rölesinin aşamalı dağıtımını sürdürüyor. Röleler Türkiye, Çin, Finlandiya, Meksika, Brezilya'da satışa sunuldu ve yakında Fransa, Avustralya, Tayland, Hindistan, Endonezya, Tayvan ve Kore'de de satış operasyonlarına başlanacak.

En yeni koruma ve modern dijital iletişim becerilerine sahip Easergy P3 koruma röleleri, OG ekipman koruması ve kontrol cihazları için operasyonel verimlilikte önemli bir adım atıyor, panel üreticileri ve sistem entegratörleri için de entegrasyon ve işletim kolaylığı sağlıyor. Kullanıma hazır ürün seçiminden kurulum ve konfigürasyona kadar, projenin her aşamasını önemli ölçüde hızlandırıyor.

Easergy P3’ün sektörel ihtiyaçlara etkili çözümler sunmak için geliştirildiğini dile getiren Schneider Electric Enerji Ürün ve Ekipmanları Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Daniel Gheno; “Hızla değişen enerji dünyasında müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın daha verimli ve kullanımı kolay ürünlere ve hızlı teslimata ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Dijitalleştirilmiş yeni Energy P3 koruma rölesi ile Schneider Electric'in Her Seviyede Yenilikçilik stratejisi kapsamında OG elektrik dağıtım müşterilerine sunduğu çözüm tam olarak bu ihtiyacı karşılıyor. Aynı zamanda bugünün dağıtım sistemleri giderek daha fazla karbondan arındırılmış, dijitalleştirilmiş ve dağınık bir hale geliyor. Sonuç olarak, güvenlik, güvenilirlik ve verimlilik faktörlerinin gerçekleştirilmesi giderek daha kritik ve karmaşık hale geliyor. Easergy P3, sadelik, verimlilik ve daha fazla üretkenlik sağlayarak bu ihtiyaçların tümüne yanıt vermek üzere tasarlandı” dedi.

Daha yüksek operasyonel verimlilik için dijital araçlar

• eSetup Easergy Pro konfigürasyon yazılımı, uzman olmayanlar için kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış olmanın yanı sıra, sanal simülasyon testi gibi akıllı gelişmiş işlevler sunar.
    • Easergy SmartApp, daha basit ve daha güvenli işletim olanağı verir ve devre kesicilerin yetkili personel tarafındna uzaktan operasyonuna olanak sağlar.
    • Dahili web konfigürasyonu, kurulum aracına gerek kalmadan ayarlarda hızlı değişiklikler yapılmasına olanak verir.
    • Easergy P3'ten alınan veriler, bulut üzerinde güvenli bir şekilde saklanabilir ve tesisatın kullanım ömrü boyunca mySchneider uygulamasıyla erişilebilir.

Güvenilir, yüksek kaliteli ve kullanımı kolay çözümler

• Gelişmiş koruma ve kontrol fonksiyonları Easergy P3'e, tek bir cihazda basit ve kullanımı kolay bir temel sağlamakla birlikte dahili ark korumasıyla da sistem güvenliğini arttırır.
    • Sınıfında en yüksek güvenilirlik ve sadeliğe sahip Easergy P3, geniş yelpazede bir dizi OG uygulamasını kapsar ve Schneider Electric'in 100 yılı aşkın kanıtlanmış deneyimi ve kalitesine katkı sağlar.
    EcoStruxure™ çözümünün bir parçası olan esnek, dijital seri
    Easergy P3, IEC 61850 ile uyumludur ve paralel yedeklilik (PRP) mimarileri de dahil olmak üzere en son iletişim protokolleri ve standartları ile tamamen birlikte çalışmaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Easergy P3, Schneider Electric'in bina, endüstri ve kritik altyapılar için açık ve birlikte çalışmaya uygun sistem mimarisi EcoStruxure'ın önemli bir öğesidir. Aynı zamanda, Schneider Electric'in yenilikçi ve ödüllü Easergy T300 fider otomasyon cihazını da içeren modern çözüm portföyü Easergy ürün ailesinin bir parçasıdır.

Schneider Electric; Evler, Binalar, Veri Merkezleri, Altyapı ve Sanayi Tesislerinde Enerji Yönetimi ve Otomasyonun Dijital Dönüşümü alanında lider bir firmadır. 100'den fazla ülkede global varlığa sahip olan Schneider, Orta Gerilim, Alçak Gerilim ve Güvenli Enerji alanlarına yönelik Enerji Yönetiminde ve Otomasyon Sistemlerinde tartışmasız liderdir. Enerji, otomasyon ve yazılımı bir araya getirerek entegre verimlilik çözümleri sunarız.