Schneider Electric’ten kazandıran kampanya; Hediye Paketim!

09/05/2018

• Schneider Electric Hediye Paketim kampanyasıyla, Schneider Electric ürünlerini tercih edenler, tüm farklı ihtiyaçlara hitap eden birbirinden muhteşem hediyeler kazanıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, ürünlerini tercih eden müşterileri için yepyeni bir kampanya daha başlattı. Schneider Electric ürünlerini tercih eden müşteriler; son model akıllı telefonlardan, akülü vidalama el aletlerine, akaryakıt hediye çeklerinden giyim hediye çeklerine kadar birbirinden değerli hediyeleri de beraberinde kazanıyor.

Sene başında sektörde büyük ilgi gören “Tatil Paketim” kampanyasının devam niteliğinde olan “Hediye Paketim” kampanyası kapsamında Schneider Electric markalı Asfora, Asfora Plus, Sedna, Sedna Metalik,Unica, Odace anahtar priz ürünleri ve Ultra serisi kablo kanalı ürünleri satın alan kişiler birbirinden değerli hediyeleri kazanıyor. Schneider Electric’in kazandıran hediye kampanyası son model Apple ve Samsung akıllı telefonlar, Playstation, akülü el aletleri ya da giyim-market-akaryakıt çekleri gibi tamamen ihtiyaçlara yönelik hazırlanmış hediyeleri içeriyor.

Kampanya kapsamında alınan ürünler ile; Schneider Electric Ödüllendirme Programı FAZPuan’da da paun olarak da değer kazanılıyor. Schneider Electric ürünlerini kullanan elektrikçiler, %4’e varan oranda FAZPuan kazanabiliyorlar.

Kampanya’ya başvurabilmek için katılımcıların Schneider Electric’ten toplu alım yapmaları ve siparişleri 14 Haziran 2018 tarihine kadar sisteme girmeleri gerekiyor.

Kampanyaya dair ayrıntılı bilgiye www.schneider-electric.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

KAMPANYA KATILIM GENEL KOŞULLARI

23 Nisan 2018 - 14 Haziran 2018 tarihleri arasında, SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.’ nin aşağıda belirtilen ürünlerinden, kampanya kapsamında belirlenen ciro baremlerine göre alım yapan satış noktaları, kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır. Kampanyada belirtilen hediye tutarları, yalnızca Schneider Elektrik markalı Asfora, Asfora Plus, Sedna, Sedna Metalik,Unica, Odace anahtar priz ürünleri ve Ultra serisi kablo kanalı ürünleri için geçerlidir.

Ultra serisi kablo kanalı ürünlerinin haricinde kalan kablo kanalları ve aksesurları, sigorta kutuları, kombinasyon kutuları,sanayi tipi fiş priz ürünleri, kauçuk fiş priz serisi, Easy serisi otomatik sigortalar, kaçak akım koruma röleleri ve parafudrlar alımlarında ise belirtilen hediye tutarlarının iki katı kadar sipariş geçilmelidir.

Satış noktası, kampanya sonunda yaptığı alımın denk geldiği baremdeki hediyeyi almaya hak kazanacaktır. Kazanılan hediyenin talebi Hediye Kataloğu'nda bulunan, Hediye İstek Formu’nu eksiksiz olarak doldurup, SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. yetkili bayilerine teslim edilerek gerçekleştirilebilecektir.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1. SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından hazırlanan bu kampanya 23 Nisan 2018 - 14 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olup, SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. önceden bildirim yapmadan ve herhangi bir neden göstermeden bu kampanyayı durdurabilir veya uzatabilir.

2. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

3. Kampanya hediyeleri stoklar ile sınırlıdır.

4. Proje siparişleri kampanya kapsamı dışındadır.

5. Katalogda kullanılan tüm görseller temsilidir.

6. Hediye talepleri en geç 13 Temmuz 2018 tarihine kadar SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. yetkili bayilerine iletilmelidir. Bu tarihten sonra teslim edilen formlar işleme alınmayacaktır.

7. Hediye İstek Formu, hediyeyi talep eden kişi tarafından doldurulup imzalanmalı ve SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC.A.Ş. yetkili bayilerine teslim edilmelidir.

8. Katılımcılar, Hediye İstek Formunun doğru olarak doldurulduğunu ve formda belirtilen bilgilere göre teslimatlarının yapılacağını kabul eder.

9. Yırtılmış ve tahrip edilmiş, okunamayacak duruma gelmiş Hediye İstek Formları değerlendirmeye alınmayacaktır.

10. Hediye İstek Formuna yazılacak hediyenin yollanacağı adres, hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında bulunulacak bir adres olmalıdır.

11. Gönderilen tüm ürünlerin garanti belgeleri orijinal kutularının içerisinde mevcuttur. Garanti belgeleri sonradan temin edilen evraklar olmadığından dolayı, koliyi açtıktan sonra atılmaması ve kutunun içinin dikkatlice kontrol edilmesi gerekmektedir.

12.Ürünün orijinal kutusu içinden çıkan Garanti Belgesi ve irsaliyenin atılmaması gerekmektedir. Bu belgeler garanti süresi boyunca ortaya çıkabilecek arıza durumlarında yetkili servislere ibraz edilmesi gereken belgelerdir. Teslim alınan ürünlerin çalışmaması durumunda, ürün kullanım kılavuzundaki talimatlara göre hareket edilmelidir. Arızalı ürünler için ilgili ürünün Yetkili Servisi'ne başvuruda bulunulmalıdır. SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.’ nin hediye olarak verilen kampanya ürünleri ile ilgili hiçbir garanti sorumluluğu bulunmamaktadır.

13. Ürünlerin garanti süreleri irsaliye tarihi ile başlar; yasal garanti süresi veya üreticinin belirlediği daha uzun bir süre varsa, bu sürenin sonunda garanti süresi ile sona erer

14. Yetkili Servis tarafından açılmayan ve kurulumu yapılmayan ürünler garanti kapsamı dışında işlem göreceğinden iadesi kabul edilmemektedir. Bu konuda detaylı bilgiyi ilgili ürünün üreticisinden temin edilebilir.

15. Hediye Kataloğu’nda yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. Seçilen hediyenin teknik nedenlerden dolayı sağlanamaması ya da stoklarının tükenmesi durumunda eş değerde bir hediye sunulacak veya katalogdan yeni bir seçim yapma imkanı sağlanacaktır.

16. Seçilen hediyeler tarafından temin edildikten sonra herhangi bir değişiklik yapılamaz. Seçilen hediyenin herhangi bir nedenle sağlanamaması durumunda, benzer özellikleri taşıyan muadil ürün gönderilir.

17. Teslimat sırasında, ürün paketinin açılarak hediyenizin sağlamlığı ve hasarlı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Herhangi bir hasar tespit edildiğinde, ürünü teslim eden kargo firması tarafından tutulacak hasar tespit tutanağı ile birlikte ürün iade edilmelidir. Aksi halde teslimat onayından sonra tarafımıza yapılacak hasar tespiti ve itirazlar kabul edilmeyecektir..

18. Seçilen hediyelerin teslim adresleri Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde olmalıdır.

19. Hediyelerin teslimat süresi SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından verilecek onay sonrasında 30 iş günüdür.

20. Her türlü anlaşmazlık halinde SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.’ nin kayıtları kesin delil olarak esas alınacaktır.

21. Katalog baskısında oluşabilecek Tipografik ve baskı hatalarından kaynaklanan sorunlardan dolayı SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. ve tedarikçi firma sorumlu değildir. Katalogda bulunan tüm görseller temsilidir.

22. Hediye talep formunu doldurarak hediye siparişi verilmesi, burada yer alan tüm kampanya şartlarının kabulü anlamına gelir.

23. Belirtilen kampanya bedelleri kampanya süresince verilen siparişlerin kdv hariç net toplam fatura bedeli üzerinden hesaplanacaktır.

24. Kazanılan haklar sadece hediye kataloğunda belirtilen hediyeler içindir, değiştirilemez veya nakde dönüştürülemez. Bu kampanya SCHNEIDER ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.’ nin başka bir kampanyası ile birleştirilemez.

25. Kampanyadaki hediyelerden faydalanabilmek için cari hesapların kapatılması gereklidir.

www.schneider-electric.com