Schneider Electric, EcoStruxure ADMS3.8’i tanıttı!

15/02/2018

• Schneider Electric, DistribuTECH 2018’de elektrik şebekesi optimizasyonuna yönelik EcoStruxure ADMS3.8’in tanıtımını yaptı.
    • EcoStruxure ADMS3.8 müşterilerine DER entegrasyonu ve optimizasyonuna yönelik sektör lideri şebeke yönetimi paketi sunuyor.
    • EcoStruxure ADMS3.8 ile şebeke yönetiminde verimlilik artışı ve müşteri tercihlerini desteklemek oldukça kolay.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, DistribuTECH 2018’de elektrik şebekesi optimizasyonuna yönelik EcoStruxure ADMS3.8’e dair son gelişmeleri açıkladı. Buna göre; elektrik dağıtım şirketleri, otomatik EcoStruxureArcFM coğrafi bilgi sistemi (GIS) entegrasyonlu iş akışı ile gelişmiş varlık yönetiminin yanı sıra dağıtık enerji kaynaklarının (DER) optimizasyonu yoluyla güvenilir bir şebeke esnekliği de elde edebilecekler.

Schneider Electric EcoStruxure ADMS, elektrik dağıtım şirketlerine DER entegrasyonunda destek sağlıyor. Böylece DER kullanımını artırırken IT/OT çözümlerinin dağıtım, bakım ve yükseltme maliyetlerini düşürüyor.

3 adımda gelen çözüm

Schneider Electric sağladığı bu çözümü 3 adımda sunuyor;

• Schneider Electric'in dağıtık enerji kaynakları yönetim sistemi (DERMS), dahili bir ADMS modülü veya bağımsız olarak uygulanabilir çözümler sağlıyor.
    • Yeni GIS-ADMS entegrasyonu, veri doğrulama ve hata raporlama özellikleriyle ortak iş sürecini otomatik bir veri yönetimi iş akışına dönüştüren iki yönlü mesajlaşma sunuyor.
    • ADMSDERMS'i destekleyen Easergy T300 gibi şebeke otomasyon cihazları, güç akışlarını optimum hale getirerek ve güç kalitesini izleyerek güvenilir bir güç akışı yaratıyor.

Schneider Electric Enerji Dijital Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Jérome de Parscau EcoStruxure ADMS3.8 ile ilgili şunları ifade etti; "Enerji tedarikçileri sektörde hızlı değişimlerle karşı karşıya. Bu da onları şebeke yönetiminde verimlilik artışına ve müşteri tercihlerini desteklemeye yönelik çalışmalar yapmaya yöneltiyor. EcoStruxure ADMS3.8 de tam olarak bu ihtiyaçtan dolayı geliştirildi. EcoStruxure ADMS3.8 kullanan şirketler sürdürülebilir enerji kullanımını desteklerken şebeke modernizasyon çözümlerinin toplam sahip olma maliyetini düşürüyor ve elektrik enerjisi güvenilirliğini artırıyor.”
    Schneider Electric’in EcoStruxure ADMS çözümleri hakkında daha fazla bilgiye www.schneider-electric.us adresinden ulaşmak mümkün

www.schneider-electric.com