Schneider Electric’ten dünyayı gezdiren kampanya; Tatil Paketim!

08/02/2018

• Schneider Electric Tatil Paketim kampanyasıyla, Schneider Electric ürünlerini tercih edenler, dünyanın farklı yerlerinde muhteşem tatil imkanları kazanıyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, ürünlerini tercih eden müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Schneider Electric ürünlerini tercih eden müşteriler birbirinden değerli tatil paketlerini seçebiliyor ve dünyanın birçok yerini görme şansı kazanıyor.

Kampanya kapsamında Schneider Electric markalı Asfora, Asfora Plus, Sedna, Sedna Metalik, Unica ve Odace ürünlerini satın alan kişilere yurtiçi ve yurtdışı seyahat imkanı sağlanıyor. Schneider Electric’in dünyayı gezdiren yeni kampanyası ile Amerika-Miami, Ukrayna-Kharkiv, Küba ve Tayland’a tek kişilik, Antalya-Side, Antalya-Alanya ve Endülüs-Malaga, Sevilla, Cordoba, Granada’ya iki kişilik gezi hakkı kazanmak mümkün. Ayrıca kampanyaya katılan bir kişiye de 3 gece Medine’de, 4 gece Mekke’de geçecek olan Umre ziyareti hediye ediliyor.

Kampanya kapsamında alınan ürünler ile; Schneider Electric Ödüllendirme Programı FAZPuan’da da paun olarak da değer kazanılıyor. Schneider Electric ürünlerini kullanan elektrikçiler, %4’e varan oranda FAZPuan kazanabiliyorlar.

Kampanya’ya başvurabilmek için katılımcıların Schneider Electric’ten toplu alım yapmaları ve siparişleri 23 Mart 2018 tarihine kadar sisteme girmeleri gerekiyor.

Kampanyaya katılım koşulları;

• Amerika-Miami seyahati için toplam alım tutarı 100.000 TL.
  • Antalya-Side seyahati için toplam alım tutarı 55.000 TL.
  • Antalya-Alanya seyahati için toplam alım tutarı 55.000 TL.
  • Endülüs-Malaga seyahati için toplam alım tutar: 160.000 TL.
  • Kharkiv seyahati için toplam alım tutarı 30.000 TL.
  • Tayland-Pattaya seyahati için toplam alım tutarı 45.000 TL.
  • Küba seyahati için toplam alım tutarı 125.000 TL.
  • Umre seyahat için toplam alım tutarı 55.000 TL.
  • Kampanya siparişleri 23 Mart 2018 tarihine kadar girilmelidir.
  • Kampanya sadece Schneider Electric markalı Asfora, Asfora Plus, Sedna, Sedna Metalik, Unica ve Odace serilerindeki anahtar priz ürünlerini kapsamaktadır.
  • Kazanılan haklar sadece broşürde belirtilen hediyeler içindir, değiştirilemez veya nakde dönüştürülemez.
  • Yurtdışı turlar İstanbul Atatürk havalimanı ve Sabiha Gökçen havalimanı gidiş-gelişlidir.
  • Yurtiçi turlarda seyahat masrafları dahil değildir.
  • Bu kampanyadan faydalanabilmek için 15.06.2018’e kadar kampanyaya ait bakiye ödemesinin gerçekleşmiş olması gerekmektedir. Hakedişler ödemeye istinaden belirlenecektir.
  • Kampanya süresince verilen siparişlerin bedeli KDV hariç net ciro üzerinden hesaplanacaktır.
  • Kampanyamız stoklarla sınırlı olup yukarıdaki belirtilen tarihlerden önce bitirme hakkı Schneider Electric’te saklıdır.
  • Schneider Electric bu kampanyaların uygulanması koşulları hakkında her türlü değişiklik yapmaya ve/veya gerekli gördüğü hallerde kampanyayı uygulamadan kaldırmaya yetkilidir.
  • Kampanyadaki hediyelerden faydalanabilmek için cari hesapların kapatılması gereklidir.
  • Bu kampanya Schneider Electric’in diğer kampanyaları ile kesinlikle birleştirilemez.
  • Proje siparişleri kesinlikle kampanya kapsamı dışındadır.
  • Yurtdışı seyehatlerine katılacak kişilerin vize işlemlerinde doğabilecek sorunlardan ve vize alınamamasından
    Schneider Electric ve tur acentası firma sorumlu tutulamaz. Tur acentası başvuru ile ilgili evrakların toplanması ve uygun ülkelerde başvurunun organize edilmesini sağlayacaktır ancak başvurunun sonucu ile ilgili bir sorumluluğu yoktur.
  • Katılımcıların yanlarında geziye katılacak çocukları için hava yolu ve otellerin kuralları aynı şekilde geçerlidir.
    Bu kurallarla ilgili Schneider Electric ve tur acentasının herhangi bir değişiklik yapması mümkün değildir ve sorumlu tutulamaz.
  • Çocuklar için ekstra ücretler katılımcının kendisine aittir.
  • Tüm görseller temsilidir.

www.schneider-electric.com