Schneider Electric Web Sitesine Hoş Geldiniz

Web sitemize hoş geldiniz.

Mevcut ürünleri görüntülemek için başka bir ülke seçebilir veya şirket bilgilerine göz atmak için Küresel web sitemize gidebilirsiniz.

Başka bir ülke veya bölge seçin

    • Default Alternative Text

      Veri Gizliliği

      Schneider Electric Gizlilik ve Çerez Politikası

      Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde Schneider Electric olarak, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın bizimle paylaştığı bütün kişisel verilerin gizliliğine büyük önem veriyoruz.

      Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında veri sorumlusu olarak müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın kişisel verilerini kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklayabilecektir.

      Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.ve grup şirketlerimiz ve markalarımız (“Schneider Electric”, “biz”, “bizim”) ilişkimiz süresince toplanan verileri Gizlilik Kurallarımızda belirtilen şekilde toplayabileceğini, kullanabileceğini ve ifşa edebileceğini kabul ediyor ve onaylıyorsunuz.

      GİZLİLİK KURALLARININ ZAMAN ZAMAN DEĞİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ VE EN GEÇERLİ UYGULANABİLİR ŞARTLAR İÇİN SIK SIK GİZLİLİK KURALLARINI KONTROL ETMENİZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYIN. SİTELERİ KULLANIMINIZ AYRICA OKUMANIZ GEREKEN KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETMENİZE BAĞLIDIR.

       

      Topladığımız Veriler

      Kişisel Veri kavramı tarafınıza ait kişisel bilgiler, başta kimlik bilgileri (ad, soyad, TC kimlik numarası vs) olmak üzere, IP, adres ve telefon bilgileri, araç ve plaka bilgileri, banka hesap bilgileri, aile durum bilgileri, ses ve görüntü gibi sizin belirlenmenizi veya belirlenebilir olmanızı sağlayacak her türlü bilgiyi ifade etmektedir.

      Müşteri verileri kişisel veriler ve özel nitelikli kişisel veriler de dahil olmak üzere, ilgili müşterilerinden aşağıda belirtilen veri toplama yöntemlerinin birisiyle ve müşterinin vermiş olduğu rıza kapsamında işlenmektedir. Buna ek olarak kanunlarda açıkça öngörülen hallerde;

      (a) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması halinde; 

      (b) Schneider Electric’in hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için işlemenin zorunlu olduğu hallerde; 

      (c) Kişisel verilerin ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirildiği hallerde; 

      (d) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması hallerinde de müşteri verileri söz konusu meşru amaçlarla sınırlı olmak üzere işlenmektedir. 

      Topladığımız veriler aşağıdaki iki kategori altında toplanabilir: Kimlik Tanımlı Veriler ve Kimlik Tanımlı Olmayan Veriler.

      Kimlik Tanımlı Veriler: Bu veriler, kim olduğunuzla ilgili bilgileri almamızı sağlar. Siteleri kullanırken topladığımız Kimlik Tanımlı Veriler, adınızı, posta adresinizi, telefon numaranızı, e-posta adresinizi, İnternet Protokolü ("IP") adresinizi, işvereninizi ve mesleki görevinizi içerebilir. Kimlik Tanımlı Bilgileri, bir sistemi kullanmaya kayıt yaptığınızda, bir ürün veya servis siparişi verdiğinizde, belli promosyon eylemlerinde bulunduğunuzda, sözleşme imzaladığınızda, müşteri ziyaretlerimiz esnasında,  anket doldurduğunuzda ve bizimle yazıştığınızda isteriz. Bu durumlarda kendiniz hakkında gönderdiğiniz verileri toplarız.

      Kimlik Tanımlı Olmayan Veriler: Bu, kendi başına belli bir kişiyi tanımlamayan bilgilere denir. Siteleri ziyaret ettiğinizde topladığımız kimlik tanımlı olmayan veriler, bu Siteye girmeden önce geldiğiniz web sitesinin Tekdüzen Kaynak Konum Belirleyicisini (URL, Uniform Resource Locator), Sitelerde hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz, sonrasında girdiğiniz URL, Sitelere girmek için kullandığınız tarayıcı, Sitelere girdiğiniz her türlü arama terimini içerebilir. Bu Gizlilik İlkelerinde, verileri toplamak için tanımlama bilgilerini (cookie) nasıl kullandığımızla ve bu verileri toplamaya yarayan diğer teknolojilerle ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz (aşağıya bakınız).

       

      Bu Verileri İşleme Amaçlarımız

      Schneider Electric’in müşteri verilerini işlemesindeki amaçları şunlardır: 

      (1) mal veya hizmet satışı gerçekleştirmek;

      (2) teslimat ve kurulum hizmetlerini gerçekleştirmek, gerekli ödemelerin tahsilatını sağlamak;

      (3) satış sonrası bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmek;

      (4) çeşitli mevzuatlardan kaynaklanan hukuki zorunlulukları yerine getirmek ve tüketici başvurularını cevaplamak;

      (5) reklam ve pazarlama faaliyetleri sürdürerek müşterilere yeni çıkan ürünler ve kampanyalar hakkında bilgilendirmede bulunmak;

      (6) Site kullanıcılarına ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına uygun, kişiye özel içerik, kampanya ve reklam sunmak, bu amaçla kullanıcıları gruplandırmak, sunulan reklamlar ile ilgilenilip ilgilenilmediğini belirlemek, müşteri ve diğer kullanıcılarımıza, Sitelerimizi kullanırken seçkin bir servis ve sorunsuz, verimli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak;

      (7) Site’yi ziyaret eden kullanıcı sayısı, kullanıcı tipi, ziyaret sıklığı, kullanıcı davranışları, Site’ye hangi siteden gelindiği ve Site’den sonra hangi sitenin ziyaret edildiği, kullanıcıların coğrafi konumları vb. istatistiklerini çıkarmak,

      (8) yönetim raporlama ihtiyacının karşılanması;

      (9) yasal prosedürlerle ilgili durumlar ya da hukuki tavsiye alma da dâhil olmak üzere, Schneider Electric’in haklarının kullanılmasının sağlanması;  (10) Schneider Electric’in dahil olduğu grup şirketle yönetim ihtiyaçları doğrultusunda paylaşılması;

      (11) müşteri ilişkisinin sona ermesinden sonra alışveriş geçmişine ilişkin veri tabanının tutulması ya da bir uyuşmazlık halinde delil olarak kullanmak.

      Kimlik Tanımlı Olmayan Verileri, kullanıcıların Siteleri nasıl kullandıklarını anlamamıza ve çeşitli sayfalardaki ilgilerini ölçmemize yardımcı olması için müşteri davranışlarını analiz ederek toplu bir anlayışta kullanmaktayız. Bu bilgileri, Sitelerin içeriğini geliştirmek ve kullanımını kolaylaştırmak amacıyla kullanmaktayız.

       

      Verilerinizi Toplama Şeklimiz

      Kişisel verileriniz; çağrı merkezimiz, internet sitemiz, mobil sitemiz, mobil uygulamamız kanalıyla veya e-posta, SMS veya diğer yollarla tarafımıza ilettiğiniz bilgiler, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz sırada bilgisayarlarımızın sizi otomatik olarak tanımasına yarayan ve “cookies” olarak adlandırılan tanımlama sistemi yoluyla, imzaladığımız Sözleşmeler, sunulan Ticari Teklifler, yaptığımız müşteri ziyaretleri kapsamında tarafınızca verilen kartvizit ve sair belgeler  ve ticaret sicili gibi kaynaklar da dahil olmak üzere çeşitli kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda olmak kaydıyla tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olarak otomatik olmayan çeşitli yöntemlerle toplanmaktadır.

      Bu yöntemlerden bazılarını kısaca açıklamak gerekirse:

      Göz Atma ve Arama: Siteleri ziyaret ettiğinizde veya ürün ve servisler için çeşitli bağlantıları tıkladığınızda belli Kimlik Tanımlı Verileri toplarız. Bu bilgileri, Siteleri daha verimli bir şekilde yürütmek, geniş nüfus bilgileri toplamak, Sitelerdeki aktivite seviyesini izlemek ve reklamlarımızın etkinliğini değerlendirmek amacıyla toplamaktayız.

      Sipariş: Ürün ve servis satın aldığınızda Kimlik Tanımlı Verileri toplarız. Bu bilgileri özellikle , siparişinizi vermek, ödeme almak ve siparişinizin durumu hakkında sizinle iletişimde olmak amacıyla toplamaktayız.

      Teknik destek: Schneider Electric ürünleri hakkında teknik destek istediğinizde belli bilgileri toplayabiliriz. Bu bilgileri özellikle, sistemlerinizi tanımlamak, ürünlerin konfigürasyonunu anlamak, sorularınızı teşhis etmek ve çözüm sunmak için gerekmektedir.

      Çevrimiçi araştırmalar ve anketler: Araştırmaları doldurmaya ve anketlere katılmaya gönüllü olan müşterilerimizden Kimlik Tanımlı veriler toplarız. Bu bilgileri özellikle, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek için kullanmaktayız.

      Promosyon etkinlikleri: Bir promosyon programı veya etkinliğine girdiğinizde Kimlik tanımlı veriler toplarız. Bu bilgileri özellikle, program ve etkinliğe kayıt yapmak, size promosyon e-postaları göndermek, kazananları bildirmek ve yönetmelik ve yasalar uyarınca kazananların listesini kamuya açmak için kullanmaktayız. Pazarlama kullanımı hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

      Müşteri Ziyaretleri: Müşteri ziyaretleri esnasında paylaştığınız kartvizit, iletişim bilgileri ve sair bilgileri daha sonra sistemimize kaydeder ve saklarız. Bu bilgileri daha sonra satış, pazarlama ve diğer faaliyetlerimizde kullanırız.

      Bültenler ve promosyon e-postaları: Bülten, promosyon e-postası veya diğer bilgileri almak istediğiniz zaman Kimlik Tanımlı Veriler toplarız. Bu bilgileri özellikle , istediğiniz bilgileri size sağlamak için kullanmaktayız. Pazarlama kullanımı hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

      İletişim bilgileri: Bizimle iletişime geçtiğinizde, Kimlik Tanımlı Veriler de dahil olmak üzere yazışma ve yorumlarınızın kaydını size özel bir dosyada tutarız. Bu bilgileri, bizimle tekrar iletişime geçmeniz durumunda size daha iyi hizmet verebilmek için kullanmaktayız.

      Kişisel Verilerinizi, yukarıda belirtilen özel amaçlar ile bir önceki başlıkta belirtilen genel amaçlar doğrultusunda makul bir süre boyunca tutarız.

      Bilgilerinizi pazarlama amaçlı olarak nasıl kullanırız?

      Sizden topladığımız bilgileri, tarafımızdan (grup şirketlerimiz dahil) sizi ilgilendireceğinizi düşündüğümüz promosyonlar, haberler ve yeni ürünler hakkında sizi mektup, faks, telefon, kısa mesaj ve e-posta yoluyla bilgilendirmek için kullanılabilir. Bize bilgilerinizi vererek, bu amaçlar doğrultusunda bu yöntemlerle iletişim kurulmasına izin vermiş olursunuz. Bizden pazarlama bilgileri almak istemiyorsanız, kayıt veya talep formunda istendiği yerde lütfen bunu belirtin veya aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

       

      Verilerinizin Aktarılması

      Sağladığınız Kimlik Tanımlı Bilgileri, grubumuzdaki diğer Schneider Electric kuruluşlarıyla paylaşabiliriz. Schneider Electric, kendi adımıza servis gerçekleştirmek üzere üçüncü kişileri görevlendirdiğinde, onlardan bu Kişisel Verilerin Korunması Bildirisini gözetmelerini şart koşmaktayız.

      Zaman zaman bizden, bir mahkeme emri, celpname, hükümet soruşturması veya hukuki soruşturma sonucunda Kimlik Tanımlı Verileri sağlamamız istenebilir. Aynı zamanda, tüm iyi niyetimizle yasalara uygun olmadığına inandığımız eylemleri yürütme organlarına rapor etme hakkını saklı tutmaktayız. Kayıt ve Şartlarımızı yürütmek veya uygulamak veya diğerlerinin ve kendimizin haklarını, mülkiyet ve güvenliğini korumak için gerekli olan durumlarda Kimlik Tanımlı Verileri verebiliriz.

      Schneider Electric veya ilgili şahısları, başka bir tüzel kişi tarafından devralınabilir veya onlarla birleşebilir veya bizim ilgili varlıklarımız devralınabilir. Böyle bir devralma durumu olduğunda, Schneider Electric'in size ve Sitelerin diğer kullanıcılarına hizmet vermeye devam edebilmesi için Kimlik Tanımlı Verilerinizin bir kısmını veya tümünü paylaşıma açmasını doğal karşılamasınız.

       

      İzniniz

      Bize kişisel bilgilerinizi vererek ve sitelerimizi kullanarak kişisel verilerinizi ve özel nitelikteki kişisel verilerinizi yukarıda söz ettiğimiz amaçlar doğrultusunda kullanmamıza izin vermiş olursunuz. Ayrıca, yukarıdaki amaçlar için gerekli olduğunda verilerinizi Amerika, Avrupa, Asya ve diğer veri korumasına ilişkin mevzuatı farklı olan bölgelerde yer alan Schneider Electric grup şirketlerine aktarılmasına veya verileri buralarda işlenmesine izin vermiş oluyorsunuz.

      Benzer şekilde yukarıdakilere ek olarak Schneider Electric şu üçüncü kişilere, yukarıda belirtilen meşru amaçlar ve hukuki sınırlar çerçevesinde veri aktarımı yapabilmektedir: (1) yasa ve yönetmeliklerde belirlenen kurumlar; (2) bayi ve diğer temsilci ve acentelikler; (3) vergi danışmanları, denetçileri ve diğer harici profesyonel danışmanlar; (4) IT sistemleri sağlayıcıları, müşteri memnuniyeti odaklı pazarlama programları gibi Schneider Electric’e ürün veya hizmet sağlayan 3. Kişiler.

      Verilerin Türkiye ile aynı veri koruma seviyesini sağlamayan ülkeler veya yargı yetkisi alanlarına aktarılması durumunda, uygun olduğu takdirde bilgilerinizin korunmasını sağlamak için bir sözleşme hazırlayacağız. Bize başka bir kişinin bilgilerini verirseniz, özel nitelikteki kişisel veriler dahil kişisel verilerini işleme izniyle ilgili olarak kendileri adına hareket etmeniz için sizi atadıklarını ve bu kişileri bizim kimliğimiz ve kişisel bilgilerini işleme amacımız (yukarıda söz edilen) hakkında bilgilendirdiğinizi onaylamış olursunuz.


      Verilerinizle İlgili Haklarınız Nelerdir?

      Schneider Electric bünyesinde işlemekte olan verilerinize ilişkin olarak;

      • Verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenmeye,
      • Verileriniz işleniyorsa bunlara ilişkin bilgi edinmeye,
      • Verilerinizin işlenme amacının ne olduğu ve kişisel verilerinizin amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeye,
      • Varsa yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişilerin kimler olduğunu ve hangi verilerin aktarıldığını öğrenmeye,
      • Verilerin eksik veya yanlış olmalı halinde bunların düzeltilmesini istemeye,
      • Verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde veya verilerin güncelliğini kaybetmesi halinde, işlenmiş olunan verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini istemeye hakkınız vardır.

      Verilerinizin düzeltilmesi ya da silinmesine ilişkin taleplerinizi (varsa verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini istemeye yönelik taleplerinizi), her zaman TR-Hotline@Schneider-electric.com e-posta adresi aracılığı ile Schneider Electric’e iletebilirsiniz.

       

      Tanımlama Bilgileri (Çerezler)

      Bir tanımlama bilgisi, bir internet kullanıcısının sabit diskine yerleştirilen küçük bir metin dosyası biçimindeki bilgidir. Temel olarak web sitesini çalıştıran bilgisayar olan web sayfası sunucusu tarafından oluşturulur. Tanımlama bilgisinin içerdiği bilgi sunucu tarafından oluşturulur ve kullanıcı siteyi ziyaret ettiğinde bu sunucu tarafından kullanılabilir. Bir tanımlama bilgisi, web sitesine kullanıcının döndüğünü söyleyen, internet kullanıcısının kimlik kartı olarak düşünülebilir.

      (Kaynak: www.AboutCookies.org)

      Tanımlama bilgilerinin kullanımı, size belirli özellikleri sağlamamıza olanak tanır ve bize bu web sitelerine yapılan ziyaretler hakkında bilgi verir. Tanımlama bilgilerini ayrıca siteleri daha kullanıcı dostu hale getirmek için de kullanabiliriz. Birçok tarayıcı tanımlama bilgilerini otomatik olarak kabul etse de siz kabul etmek zorunda değilsinizdir. Kabul etmemek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirebiliyor ve yine de sitelerin özelliklerinin çoğundan faydalanmaya devam edebilirsiniz.

      Bilgisayarınızda bulunan tanımlama bilgilerini silmek istiyorsanız veya bu noktadan sonra tanımlama bilgilerinin kabul edilmesini engellemek istiyorsanız, tarayıcınızın menüsünde "Yardım" seçeneğini tıklatarak üreticinin talimatlarına bakmalısınız. Daha fazla bilgi için: www.AboutCookies.org.


      Analitik amaçlı üçüncü şahıs tanımlama bilgileri

      Ziyaretçilerimize daha iyi bir hizmet sunmak için sayfa görüntüleme sayısını, ziyaret sayısını, sitemizde ziyaretçiler tarafından gerçekleştirilen farklı işlemleri, ziyaretçilerin coğrafi konumlarını ve ziyaretçilerin siteye dönüş sayısını ölçeriz. Bu amaçla iki web analitik yazılım aracı kullanıyoruz: Analyzer ve Google Analytics ve marketo Munchkin Cookie.


      Analyzer bilgisi (AT Internet - http://www.atinternet.com)

      AT Internet, "tanımlama bilgilerini" ilgili ve ayrıntılı istatistiksel araştırmalar gerçekleştirmek için kullanır. "Tanımlama bilgisi" JavaScript etiketine ek olarak kullanılır ve JavaScript etiketlerinin analizlerini rafine etmek "tanımlama bilgilerinin" kullanımı sayesinde mümkün olur. Ayrıca AT Internet müşterilerinin ziyaretçilerini, siteyi her ziyaret ettiklerinde tanımasını sağlar. Bu "tanımlama bilgileri" sadece bir AT Internet kullanıcısı kimliğine ait bilgileri depolar ve bu bilgi hiçbir zaman ziyaretçinin kişisel bilgilerini toplamak için kullanılmaz.

      Elde edilen sonuçların tamamı derlenir ve hepsi isimsizdir. Sonuçlar, AT Internet müşterilerinin web sitelerindeki İnternet kullanıcılarının gezinme alışkanlıkları ve davranışları hakkında şu bilgileri sağlar: ziyaretçi sayısı, ziyaret sayısı, görüntülenen sayfa sayısı ve İnternet kullanıcılarının ilgi alanlarını verimli bir şekilde ölçmek için gerekli diğer bilgiler. Bu sonuçlarla bu web sitelerinin ergonomisini ve içeriğini geliştirmek mümkün olur.

      Erişim hakkı, yanıt verme hakkı ve veri kaldırma haklarınızı öğrenmek için lütfen ziyaret edin: http://www.atinternet.com/en/data_protection_policy/


      Google Analytics bilgileri

      Bu web sitesi de Google, Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analitik hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Google Analytics, bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan "tanımlama bilgilerini", web sitesinin kullanıcıların kullanım alışkanlığını analiz etmesi için kullanır. Tanımlama bilgisi tarafından web sitesinin kullanımı hakkında oluşturulan bilgi, Google tarafından ABD'deki sunuculara iletilir ve burada depolanır.

      IP anonimleştirmenin bu web sitesinde etkinleştirilmiş olması durumunda IP adresiniz, Avrupa Birliğinin Üye Ülkeleri veya Avrupa Ekonomik Alanındaki Anlaşmanın diğer taraflarının alanında kesilecektir. Sadece olağanüstü durumlarda bütün IP adresi öncelikle ABD'deki Google sunucusuna gönderilir ve burada kesilir. IP anonimleştirme bu web sitesinde aktiftir.

      Google, web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği üzerinde raporlar hazırlamak ve web sitesi etkinliği ve internet kullanımına ilişkin diğer hizmetleri sağlamak amacıyla bu web sitesinin operatörünün adına bu bilgileri kullanacaktır.

      Tarayıcınızın Google Analytics kapsamında ilettiği IP adresi, Google tarafından tutulan herhangi bir diğer veriyle ilişkilendirilmeyecektir. Tarayıcınızın ilgili ayarlarını seçerek tanımlama bilgilerinin kullanılmasını reddedebilirsiniz ancak bu durumda, bu web sitesinin tüm özelliklerinden faydalanamayabileceğinizi de unutmamalısınız. Ayrıca, Google Analytics Opt-out Tarayıcı Eklentisini mevcut web tarayıcınıza indirerek, bu noktadan sonra etkin olacak şekilde Google Analytics tarafından takip edilmemeyi de tercih edebilirsiniz: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en


      Marketo Munchkin Tanımlama Bilgisi

      E-postalarınızı göndermek için Marketo adındaki bir şirketin pazarlama yazılımını kullanıyoruz. Takip sürecinin bir parçası olarak tanımlama bilgileri kullandığımızdan, e-posta açma oranı ve bağlantı tıklatma oranları hakkında bilgiler ediniyoruz. Ayrıca web sitesindeki etkinliği de takip ediyoruz. Örneğin ziyaretçiler pazarlama tanıtım yazılarını siteden indirebiliyor ve biz, Marketo tanımlama bilgilerini kullanarak bunu kimin yaptığını ve bu kişilerin web sitesinin diğer kısımlarını da ziyaret edip etmediklerini öğrenebiliyoruz. Marketo'nun gizlilik ve tanımlama bilgileri politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen Marketo gizlilik politikasını ziyaret edin: http://www.marketo.com/trust/legal/privacy



      Nasıl çalışır? 

      Sitelerinize bir Munchkin Javascript parçacığı iliştirdik. Ziyaretçiler bir siteye geldiklerinde ziyaretçinin web tarayıcısına bir tanımlama bilgisi yerleştiririz (halihazırda yoksa) ve ziyaretçinin web etkinliği hakkında sunucularımıza mesajlar göndeririz

      Bu davranış çok işlevseldir ve Google Analytics gibi diğer web takip betiklerine çok benzer.

      Bizim tanımlama bilgimiz 1. şahıs tanımlama bilgisidir ve sadece biz görebiliriz

      Munchkin yakalama nedir?

      Bir sayfa üzerinde Munchkin, otomatik olarak aşağıdaki bilgileri toplar:

      Sayfa Ziyaretleri
      Bağlantı Tıklamaları
      IP Adresi
      Başvuran
      Tanımlama bilgisi kimliğimiz

      Ayrıca Sitelerimize ve e-postalarımıza, pazarlama kampanyalarımızın başarısını takip etmek için web işaretçileri (aynı zamanda şeffaf gif veya web böcekleri olarak bilinir) dahil ettik. Bu, Sitelerimize girdiğinizde veya e-postalarımızdan birini açtığınızda, Sitelerimizde hangi sayfaları ziyaret ettiğinizi görebileceğimiz anlamına gelir. Web işaretçilerimiz bilgisayarınızda ek bilgi depolamaz ancak bilgisayarınızdaki tanımlama bilgilerimizle iletişim kurarak e-postamızı ne zaman açtığınızı söyleyebilirler. Web işaretçilerine itirazınız varsa, mevcut tanımlama bilgilerini silmek ve gelecekte gönderilecek tanımlama bilgilerini engellemek için yukarıdaki talimatları uygulamanızı tavsiye ederiz. E-postalarımızdan kaçını açtığınızı yine de biliriz ve bilgisayarınızın veya bir başka cihazın benzersiz kimliği olan IP adresini otomatik olarak alırız ancak kimliğinizi bir birey olarak tanımlayamayız.

      Web sitemizi kullanarak cihazınıza bu tür tanımlama bilgilerini yerleştirebileceğimizi kabul etmiş olursunuz.

       

      Güvenlik

      Sipariş vermenize ve hesap bilgilerinize erişim sağlamanıza olanak tanıyacak güvenli bir sunucu sunuyoruz. Bu sunucu, siz bize göndermeden önce bilgilerinizi şifreler. Ayrıca, bize ifşa ettiğiniz bilgilerinizin güvende, doğru ve güncel kalmasını ve sadece kullanım amacı için gerekli süre boyunca tutulmasını sağlayacak ilgili önlemleri de alıyoruz. Her ne kadar bize verdiğiniz herhangi bir bilginin güvenliğini garanti edemiyor olsak da çevrimiçi yazışma ve internet üzerinden alışverişin doğasında olan riskleri kabul etmektesiniz. Siteler üzerinden yaptığınız satın almalar, Sitelerde yer alan şartlar ve koşullara tabidir.


      Sorumluluk Reddi

      Gelecekte diğer siteleri de içeren geniş bir yelpazeye bağlantı sağlayacağız ve zaman zaman sitemizde üçüncü şahısların reklamlarını yayınlayabiliriz. Bu sitelerin ve reklam veren üçüncü şahısların içeriği ve gizlilik ilkelerinden ya da kullanıcılarının bilgilerini işleme yollarından biz sorumlu değiliz. Özellikle, açık bir şekilde belirtilmediği sürece bu siteler veya reklam verenler için aracılık yapmayız ve onların adına sunum yapma yetkisine sahip değiliz.

      Daha fazlası için

      6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Veri işleme, dosyalar ve özgürlükler kanunu gereğince erişim, düzeltme ve sizi ilgilendiren verilerin silinmesi hakkını bertaraf edin. 


      Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

      M.O.S.B. 4 Bölge, Zeki Şairoğlu Caddesi No.13 45030 Manisa 

      Tel : 0236 213 10 40 

      Fax : 0236 213 10 80 - 85  

      TR-Hotline@schneider-electric.com